miercuri, 22 februarie 2012

Chilli con carne

Ingrediente:
4 felii de şuncă, o ceapă tăiată, un ardei gras tocat, 2 ţeline tocate, 3 cătei de usturoi, câteva roşii zdrobite, două conserve de mazăre, jumătate de kg ciuperci, o cană de supă de vită, jumătate de linguriţă de oregano, boia, piper, sare, chimen, pătrunjel, o linguriţă de chilli
Preparare:
Şunca se prăjeşte într-o tigaie mare până devine uşor crocantă. Se scoate şunca şi se adaugă în tigaie carnea de vită, ceapa, usturoiul, şi toate condimentele. Se prăjeşte până când carnea a primit o culoare maro şi ceapa e transparentă. Se adaugă ţelina şi piperul, se coace pana se înmoaie verdeţurile. Se adaugă roşii, şunca şi supa de vită. Se aduce la fierbere, se acoperă şi se amestecă din când în când. Se adaugă mazărea şi ciupercile şi se lasă pe foc aproximativ o ora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu